Grootste impact op Finance & Control

Salarisadministratie & HR in de zorg

Het uitvoeren van een goede salarisadministratie is een van de belangrijkste processen binnen een organisatie. Goede en foutloze salarisadministratie zorgt voor tevreden medewerkers. Het uitbesteden van de salarisadministratie zorgt voor rust en meer tijd voor het primaire proces. De HR- en Salarisadministratie in de zorg is complex vanwege de vele uitzonderingen en de verschillende CAO’s die de zorgsector kent.

In een snel veranderen HR-landschap is passend strategisch beleid van belang om de zorg toekomst bestendig te maken. Daarnaast kampt de arbeidsmarkt in de zorg met krapte en wordt het steeds moeilijker om gekwalificeerd personeel te vinden. Onze consultants adviseren jou bij complexe vraagstukken over onder meer procesoptimalisatie, bedrijfsvoering en besluitvorming. Zij zijn in staat om ontwikkelingen in het HR-landschap te analyseren en samen met betrokkenen tot strategische vernieuwing te komen.

Bij Cure4 staat kennisdeling centraal, waardoor onze consultants altijd goed op de hoogte zijn van de problematiek die speelt in jouw organisatie of gemeente. Ook bezitten ze veel kennis van de actuele wet- en regelgeving en hierdoor kunnen ze wijzigingen snel en deskundig in de praktijk implementeren.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw organisatie bij:

  • Automatisering en digitalisering van HR-processen via e-HRM (ESS en MSS)
  • Uitbesteding van de HR- en salarisadministratie door specialisten
  • Tijdelijke inzet van HR en salarisprofessionals aan de hand van detachering en interim
  • Advies en begeleiding bij professionalisering en optimalisatie van de HR-afdeling
    Contact opnemen


Vereenvoudiging van processen, arbeidsmarktkrapte en verantwoordelijkheden delegeren naar de werkvloer zijn de belangrijkste uitdagingen voor een HR-afdeling op dit moment.
Cure4 biedt ondersteuning en begeleiding bij de realisatie van een modern ingerichte HR- en salarisadministratie. Omdat wij een volwaardige implementatie- en optimalisatiepartner van AFAS Software zijn kunnen onze eigen AFAS experts onder andere Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM in jouw organisatie implementeren.

Lees meer

Onze diensten

Advies & Tijdelijke Ondersteuning

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan financiële expertise en kennis door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van financiële en administratieve professionals die jouw organisatie kunnen ondersteunen bij uitdagingen rond HRM, salarisadministratie, financiële administratie, controlling en zorgadministratie.

Lees meer

Shared Services Salarisadministratie & HR

Wil je als organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis en tegelijkertijd grip hebben op resultaten en kosten? Wij kunnen jullie financiële en administratieve activiteiten overnemen aan de hand van onze Financial Shared Services. Of je nu kiest voor uitbesteding van (deel)activiteiten of voor een integrale oplossing; wij helpen je aan de juiste oplossing.

Lees meer

AFAS Solutions

Als erkend AFAS partner zijn wij gespecialiseerd in implementatie, optimalisatie en beheer van AFAS binnen Finance & Control. Dankzij onze expertise op het gebied bedrijfsvoering in de zorg in combinatie met onze AFAS kennis, ontwikkelen wij innovatieve oplossingen rondom Salaris & Payroll, Financiëel en InSite en OutSite specifiek voor de zorg.

Lees meer

Tool | WKR Keuzehulp pakket 2020

De regelgeving rondom vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers bestond uit een wirwar van verschillende regels. Vanuit de werkgevers kwam het verzoek om deze regelgeving te versimpelen. Met ingang van 1 januari 2015 werd daarom de WKR verplicht gesteld in Nederland. Deze werkkostenregeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de verschillende vergoedingen, verstrekkingen aan werknemers en bundelt deze in één collectieve regeling.

Download

Recente publicaties

Nieuws | Cure4 breidt dienstverlening uit met MijnZorgdeclaratie.nl

485

18 May 2020

De declaratieservice MijnZorgdeclaratie.nl, voorheen onderdeel van De Heer Software & Co, is per 1 m…

Kan jouw zorgorganisatie gebruik maken van uitstel van betaling?

426

29 April 2020

In de huidige coronacrisis kan het voorkomen dat het moeilijker is om de financiën op tijd op orde …

Laag percentage - bijzonder tarief 2020

1191

24 April 2020

Cure4 verwerkt voor haar opdrachtgevers de loonheffingen volgens de voorgeschreven regels van de Be…

Opdrachtgevers

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact