Bedrijfsoptimalisatie

Wij begrijpen niet alleen de zorg, maar helpen zorgorganisaties ook écht verder. Dit doen we door niet aan de zijlaan te staan terwijl we zien dat er nog genoeg verbetermogelijkheden aanwezig zijn. Wij bemoeien ons graag met het optimaliseren van de bedrijfsvoering en met namen rondom administratieve processen. Dit doen we onder andere door diverse ERP software zoals AFAS Software te implementeren én te optimaliseren.

Aan de hand van innovatieve applicaties, koppelen we diverse processen met elkaar om tot slimme workflows te komen. Met Cure4 als AFAS expert weet u zeker dat uw administraties in AFAS juist en professioneel wordt geïmplementeerd en geoptimaliseerd.

AFAS implementatie

Bij het implementeren van AFAS is het aanpassen en optimaliseren van bepaalde procedures noodzakelijk. Dit heeft een behoorlijke impact op de interne organisatie. Aan de andere kant vormt dit ook meteen een uitgelezen kans om alle interne processen nog eens grondig te beoordelen. Van inkoop en relatiebeheer tot aan salarisadministratie en HRM; het is onvermijdelijk dat medewerkers te maken krijgen met verandering. Transparantie, duidelijke communicatie en deskundig advies vormen voor ons de belangrijkste fundamenten voor een succesvolle implementatie.

Onze ervaren business consultants geven deskundig advies en begeleiding bij de implementatie en (her)inrichting van uw processen en systemen. Het implementatietraject begint altijd met een kick-off. U gaat samen met onze projectleider bepalen hoe een zo succesvol mogelijke implementatie behaald wordt. Aan het eind van deze sessie is voor beide partijen duidelijk wat we van elkaar verwachten.

AFAS Optimalisatie

Wilt u integraal inzicht in de prestaties van uw organisatie en meer grip krijgen op bijvoorbeeld uw salarisadministratie? Onze specialisten zijn experts in het ontwikkelen en inrichten van diverse zorgspecifieke koppelingen, overzichten en workflows. Voor diverse zorgsectoren ontwikkelen wij specifieke koppelingen, custom templates en slimme workflows die invulling geven aan de wensen van uw zorgorganisatie.

Wij analyseren de processen, komen met verbetervoorstellen en richten uw AFAS zo optimaal mogelijk in. Door onze kennis van AFAS samen te brengen met onze expertise van zorgprocessen maakt het dat wij een unieke AFAS specialist voor de zorg zijn.

Meer weten over onze AFAS diensten?

Bekijk onze website Profit in de Zorg

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het optimaliseren van uw salarisadministratie.

Contact

Meer diensten

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer