Experts in Finance & Control

Al sinds 2006 optimaliseert en beheert Cure4 op succesvolle wijze de finance en control van zorgorganisaties

Als specialist op het gebied van bedrijfskundige en financieel-administratieve vraagstukken hebben we in de afgelopen jaren honderden zorgorganisaties mogen adviseren, ondersteunen en begeleiden naar een optimale bedrijfsvoering. Op het gebied van finance en control bieden we onze expertise in drie vormen van dienstverlening.

Bekijk onze diensten

Outsourcing & FSSC

Outsourcing & Financial Shared Service Center

Uw financiële en administratieve werkzaamheden uitbesteden aan Cure4 houdt in dat uw finance en control door deskundige professionals worden beheerd en uitgevoerd. Op basis van de Schijf van 4 is het mogelijk op thema’s uit te besteden. U bepaalt zelf welke en hoeveel thema’s u wilt laten uitbesteden. Op basis van de organisatiestructuur, de ambities en het kennisniveau binnen uw organisatie bepalen we samen met u zorgvuldig in welke hoedanigheid wij uw administraties kunnen beheren.

Een meer integrale totaaloplossing is het bundelen van al uw financiële processen in een Financial Shared Service Center. Alle basisprocessen van uw administraties en de analytische processen van de afdeling Control vallen dan onder in één FSSC. Dit levert de organisatie vele voordelen op zoals concentratie, standaardisatie en vereenvoudiging van processen en de realisatie van een meer service- en klantgerichte cultuur. De FSSC van Cure4 kenmerkt zich door te investeren in slimme koppelingen tussen bestaande processen en innovatieve applicaties en tooling ten behoeve van analyse en rapportages.

Lees meer over Outsourcing en FSSC

Advies & Tijdelijke Ondersteuning

De inrichting van de cliëntenadministratie is onderhevig aan veel veranderingen in de wet- en regelgeving.  Voor veel zorgorganisaties is het lastig om dit goed te verwerken in de administratieve processen. De professionals van Cure4 zijn uitstekend op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zijn expert op gebied van bekostigingssystematiek van diverse zorgsectoren.

Zij weten die kennis om te zetten naar pragmatische oplossingen en verbeteringen in jouw administratieve processen. Heb je op korte termijn goede ondersteuning nodig? Ons team van professionals bestaat uit ervaren administratief medewerkers, zorgadministratie-specialisten, financials en controllers die alle ins en outs kennen van diverse zorgsectoren.

Lees meer over Advies & Tijdelijke Ondersteuning

AFAS Solutions

Wij begrijpen niet alleen de zorg, maar helpen zorgorganisaties ook écht verder. Dit doen we door niet aan de zijlaan te staan, terwijl er nog genoeg verbetermogelijkheden zijn. Wij bemoeien ons graag met het optimaliseren van de bedrijfsvoering en de administratieve processen in de organisatie. Dit doen we onder andere door niet alleen AFAS Software te implementeren, maar juist te optimaliseren.

Aan de hand van innovatieve applicaties worden diverse processen gekoppeld om tot slimme workflows te komen. U kunt rekenen op een deskundige AFAS optimalisatie, specifiek naar uw behoefte en ambitie zonder verlies van de kwaliteit en het gebruikersgemak. Met ons als partner weet u zeker dat uw administratie in AFAS juist en professioneel wordt geïmplementeerd en geoptimaliseerd.

Lees meer over AFAS Solutions

Jouw financiële bedrijfsvoering optimaliseren?

Ik wil meer weten!

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact