Tijd om conventies te doorbreken!

Meld u nu aan voor het seminar De Ideale Zorg 2015! Cure4 organiseert wederom een seminar volgens een geheel vernieuwd concept. En u kunt hier bij zijn.

Revolutionaire, onconventionele en slimme manieren zijn nodig om een zorgorganisatie nog efficiënter en effectiever in te richten. Frédéric Laloux, een inspirerend spreker en auteur van het internationaal veel geprezen boek ‘Reinventing Organizations’ zal op deze dag de keynote verzorgen.

Laloux bespreekt zijn ontdekking van organisaties die van elkaars bestaan niet afweten maar tegelijkertijd wel identiek zijn in hun bedrijfsvoering, en met succes. Een van de 12 organisaties die Laloux vergelijkt in zijn onderzoek is de Nederlandse zorgorganisatie Buurtzorg.

LIVE ON DEMAND
Conventies doorbreken doen wij ook door de manier waarop we het seminar organiseren, middels het online crowdsourcing-platform van onze partner “Live on Demand”!

Als u ook net als Cure4 enthousiast bent over Frédéric Laloux, dan kunt u meehelpen dit seminar te realiseren door aanmelding via Live on Demand. Het seminar zal in het voorjaar van 2015 plaatsvinden.

BESTEL NU EEN EARLY BIRD VIP TICKET
VOOR SLECHTS 60,- EURO!

Aanmelden: http://bit.ly/1niKGre

Meer informatie: http://www.deidealezorg.nl

©2018 Cure4 |

Over Cure4 | Cure4 Team | Privacy statement | Disclaimer | Nieuwsbrief
Contact