Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie is een belangrijke spil in de organisatie. De verloningen moeten tijdig en correct worden uitgevoerd conform de geldende wet- en regelgeving en de personeelsadministratie dient nauwkeurig verwerkt te worden. Kiest u voor het uitbesteden van uw salarisadministratie aan Cure4? Onze professionals doen meer dan alleen de salarisverwerking, arbeidsovereenkomsten opstellen, conceptloonstroken maken en betaalbestanden klaarzetten. Wij helpen onze opdrachtgevers namelijk écht verder.

Wij helpen onze opdrachtgever écht verder

Meer dan alleen muteren

De HR- en Salarisadministratie in de zorg is complex vanwege de vele uitzonderingen en de verschillende CAO’s die de zorgsector kent. Onze professionals bezitten veel kennis van de actuele wet- en regelgeving en hierdoor kunnen we wijzigingen snel en deskundig in de praktijk implementeren.

Daarnaast kampt de arbeidsmarkt in de zorg met krapte en wordt het steeds moeilijker om gekwalificeerd personeel te vinden. Onze professionals kunnen naast de uitvoering en het beheer van de personeelsadministratie, ook meedenken over de optimalisatie van HR-processen en de vorming van beleid in uw organisatie.

Naar een optimale HR en salarisadministratie

Voor een gezonde bedrijfsvoering is een optimale HR en salarisadministratie een belangrijke succesfactor. De processen dienen efficiënt en slim ingericht te worden om kostenbesparing te realiseren en om de kansen op fouten te elimineren.

Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van finance en control zetten we graag in om met onze opdrachtgevers mee te denken over de ideale inrichting van de financiële en administratieve processen. Dit doen we door diverse processen te digitaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows.

AFAS partner voor de zorg

Cure4 is een volwaardige implementatie- en optimalisatiepartner van AFAS Software. Samen met onze eigen AFAS experts kunnen we bijvoorbeeld Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM oplossingen implementeren. Wij houden ons ook bezig met het ontwikkelen van handige koppelingen en slimme workflows volgens de wet- en regelgeving en CAO’s van specifieke zorgsectoren. Want wij willen onze opdrachtgevers écht verder helpen.

Lees hier meer over bedrijfsoptimalisatie

Onboarding

Fase 1 | Inventariseren

Om het beste voor onze opdrachtgevers te realiseren hanteren we een doortastende onboarding. De eerste stap is een nauwkeurige inventarisatie maken van de huidige situatie. Voor een succevolle onboarding, is een goede afstemming tussen de ambities van de opdrachtgever, de kwaliteit van de beschikbare informatie en de efficiëntie van bestaande processen en systemen rondom finance en control, cruciaal.


Stap 2 | Schaduwtest

Op basis van de eerste inventarisaties maken we een voorlopige analyse van de situatie en starten we met een schaduwtest. Tijdens het schaduwdraaien wordt onze dienstverlening gebruikt naast die van de huidige systemen en processen van de organisatie. In deze fase zullen de gegevens en effecten van beide werkmethodes, systemen en processen met elkaar worden vergeleken. Hieruit kunnen een aantal verbetersuggesties komen, die we implementeren om probleemloos te starten met onze dienstverlening.

Stap 3 | Starten

In deze fase starten we officieel met de dienstverlening. Nadat er heldere en transparante SLA afspraken en een verwerkingsovereenkomst (AVG) zijn opgesteld zullen we meteen aan de slag gaan. Al onze klanten sluiten we aan op op onze beveiligde ticketsysteem, zodat u op een veilige en snelle wijze gevoelige informatie met ons kunt delen. Ook worden er een aantal evaluatiemomenten ingepland om de voortgang en kwaliteit te monitoren.

Meer weten over probleemloos onboarden bij Cure4?

Maak vrijblijvend een afspraak

Ons SA & HR Team

Niels Paridaans

Team Lead Salarisadministratie

Chantal Wouters

Salarisadministrateur

Corné van Rooij

Junior Consultant

Frank van der Loo

Salarisadministrateur

Theresa Scholten-Vroonland

HR Consultant

Wout van den Berg

Senior Salarisadministrateur

Benieuwd hoe we uw SA kunnen optimaliseren?

Bekijk onze diensten

Onze opdrachtgevers

Gerelateerde expertises

Contact opnemen

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer