Financiële Administratie

Cure4 is uitgegroeid tot een expert op het gebied van finance en control in de zorg. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding naar een gedegen financiële administratie. Onze professionals zijn goed in staat om naast uitvoerende ondersteuning te bieden op het gebied van facturatie en debiteurenbeheer, ook deskundige begeleiding te bieden bij het opzetten en (her)inrichten van uw financiële administratie.

Wij helpen onze opdrachtgever écht verder

Van deelprocessen naar een integraal geheel

Finance en control bestaat uit diverse deelprocessen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De aanwezigheid van de zorg- en salarisadministratie maakt het nog iets complexer. De grootste uitdaging van zorgorganisaties is dan ook om alle financiële en administratieve informatie te ontsluiten in één overzicht.

Naast kennis van de zorgbekostiging en de financiële wet- en regelgeving bezitten onze professionals ook de nodige kennis over de zorg- en salarisadministratie. Door gebruik te maken van innovatieve applicaties zoals Visionplanner, Eqili en Cliq kunnen we waardevolle gegevens op efficiënte wijze verzamelen en samenstellen om tot doortastende managementrapportages te kunnen komen.

Kies voor een optimale financiële administratie

Het kan altijd beter. Wij constateren dat veel financiële en administratieve processen nog slimmer en efficiënter ingericht kunnen worden. Wij optimaliseren uw financiële administratie door de verwerking van mutaties, facturen, declaraties en verloningen te automatiseren. Met behulp van onze eigen AFAS experts, slimme boekhoudprogramma’s en op maat dashboarding worden diverse processen met elkaar gekoppeld en slimme workflows ontwikkeld. Wij creëren we voor uw organisatie een slim ingerichte en een overzichtelijke administratie waardoor uw omzetgegevens, uitgaande facturaties, declaraties en rapportages slechts binnen een paar klikken beschikbaar zijn.

Onze professionals helpen u verder bij de analyse van de cijfers en resultaten voor nog meer grip op uw financiële positie en de groeiambities.

Lees meer over onze Control diensten

Onboarding

Fase 1 | Inventariseren

Om het beste voor onze opdrachtgevers te realiseren hanteren we een doortastende onboarding. De eerste stap is een nauwkeurige inventarisatie maken van de huidige situatie. Voor een succevolle onboarding, is een goede afstemming tussen de ambities van de opdrachtgever, de kwaliteit van de beschikbare informatie en de efficiëntie van bestaande processen en systemen rondom finance en control, cruciaal.


Stap 2 | Schaduwtest

Op basis van de eerste inventarisaties maken we een voorlopige analyse van de situatie en starten we met een schaduwtest. Tijdens het schaduwdraaien wordt onze dienstverlening gebruikt naast die van de huidige systemen en processen van de organisatie. In deze fase zullen de gegevens en effecten van beide werkmethodes, systemen en processen met elkaar worden vergeleken. Hieruit kunnen een aantal verbetersuggesties komen, die we implementeren om probleemloos te starten met onze dienstverlening.

Stap 3 | Starten

In deze fase starten we officieel met de dienstverlening. Nadat er heldere en transparante SLA afspraken en een verwerkingsovereenkomst (AVG) zijn opgesteld zullen we meteen aan de slag gaan. Al onze klanten sluiten we aan op op onze beveiligde ticketsysteem, zodat u op een veilige en snelle wijze gevoelige informatie met ons kunt delen. Ook worden er een aantal evaluatiemomenten ingepland om de voortgang en kwaliteit te monitoren.

Meer weten over probleemloos onboarden bij Cure4?

Maak vrijblijvend een afspraak

Ons FA Team

Stephanie Klein

Team Lead Financiële Administratie

Tim Sjollema

Financieel Medewerker

Martijn Kwakkenbos

Financieel Medewerker

Melvin Koole

AFAS Consultant

Daley van de Bilt

Controller

Eric van der Vaart

Assistent-Controller

Hans Sekema

Financieel Medewerker / Applicatiebeheerder

Onze opdrachtgevers

Benieuwd hoe we uw FA kunnen optimaliseren?

Bekijk onze diensten

Meer expertises

Contact opnemen

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer