Advies en Interim

De inrichting van de cliënten/ patiëntenadministratie is onderhevig aan veel veranderingen in de wet- en regelgeving. Voor veel zorginstellingen is het lastig om dit goed te verwerken in de administratieve processen. De professionals van Cure4 zijn uitstekend op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zijn expert op gebied van bekostigingssystematiek van diverse zorgsectoren.

Zij weten die kennis om te zetten naar pragmatische oplossingen en verbeteringen in uw administratieve processen. Heeft u op korte termijn goede ondersteuning nodig? Ons team van professionals bestaat uit ervaren administratief medewerkers, financieel managers en controllers die alle ins en outs op kennen van diverse zorgsectoren.

Specialisten in administratie

Zorgadministratie

Voor een volledige facturatie is een goed functionerende zorgadministratie noodzakelijk. Onze professionals verrichten werkzaamheden ten behoeve van de registratie van cliënten in het elektronische cliëntensysteem en van de financiële administratie. Het betreft zowel het invoeren van cliëntgegevens en mutaties hiervan in het cliëntregistratiesysteem en/of EPD, als het controleren en factureren van deze gegevens. Onze consultants zijn inzetbaar voor verschillende rollen betreffende zorgadministratie.

Salarisadministratie & HR

Onze salarisprofessionals hebben veel kennis van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg. Hierdoor kunnen we zorgorganisaties goed begeleiden en adviseren bij het optimaliseren en automatiseren van de zorgadministratie. Dit doen we door diverse processen te digitaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows. Dit verkleind de kans op fouten aanzienlijk en de fiscale mogelijkheden worden hierdoor optimaal benut.

Beleidsadvies

In een snel veranderend zorglandschap is passend strategisch beleid van belang om de zorg toekomst bestendig te maken. Onze consultants adviseren u bij complexe vraagstukken over o.a. procesoptimalisatie, bedrijfsvoering en besluitvorming. Zij zijn in staat om ontwikkelingen in het zorglandschap te analyseren en samen met betrokkenen tot strategische vernieuwing te komen.

Bij Cure4 staat kennisdeling centraal, waardoor onze consultants altijd goed op de hoogte zijn van de problematiek die speelt in uw organisatie of gemeente.

Meer weten over onze adviesdiensten?

Neem contact op met Martijn

Meer diensten

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer